A+ A A-

> Mouwen omhoog bij ZelfWerkt!

Het is niet makkelijk om aan werk te komen, althans, vanuit het perspectief van een werkzoekende, werkloze, uitkeringsgerechtigde… en ook niet vanuit het perspectief van de verantwoordelijke organisaties achter deze groep mensen. Denk aan UWV en gemeenten.

ZelfWerkt brengt daar verandering in. ZelfWerkt bv is een jong dynamisch bedrijf dat de weg naar werk begeleidt voor bovenstaande doelgroepen. NO LEMON marketing communications uit Venlo gaat deze doelgroepen via creatieve communicatie op ZelfWerkt attenderen.

NO LEMON adviseert en begeleidt ZelfWerkt op het vlak van profilering en creatieve communicatie. Zo werd bij de start van het bedrijf direct een cruciale keuze gemaakt: Bij het ontwerp van logo/huisstijl werden 2 klinkers weggelaten, resultaat: zlfwrkt. “Dit raakt direct de kern”, aldus Maurice Op ’t Veld en Bart Kuntzelaers; “Samenwerken met ZelfWerkt betekent namelijk dat er ook eigen inspanning wordt verwacht”.

De start is gemaakt. NO LEMON werkt nu aan de verdere profilering van ZelfWerkt. De website is in ontwikkeling en andere online en offline reclame en communicatie uitingen presenteren zich binnenkort aan het grote publiek. Als u ook met uw bedrijf, product of dienst wilt opvallen bij úw doelgroepen, door onderscheidende reclame, maak dan kennis met de frisse aanpak van Sjoerd van Heijster & NO LEMON.

food for thought!

lighten up with nolemon.jpg

attention = profit

Klaver Energie logo.jpg

Adformatie

together = more

Wynen-bouw-logo.jpg

statistieken van deze site

Bezoekers
1
Artikelen
30
Artikelen bekeken hits
347256