A+ A A-

> Week van het Venlose Boek

[blog] Gebukt lopen we over straat, we zitten op de fiets en kijken omlaag, thuis op de bank staat de tv aan maar we missen wat er op is, want we kijken op een schermpje: De stupidPhone generatie!

Begrijp me niet verkeerd, het lijkt wel of ik zelf ook niet meer zonder kan. Mail, agenda, een appje of het laatste nieuws: erg handig zo'n Smartphone, maar het mag en kan allemaal best iets minder, ja toch...?

Lees bijvoorbeeld eens een echt boek, van papier. Niet om vluchtig te scannen, maar om je te verdiepen in het avontuur of in de materie. Tijd, rust, diepgang...

De Week van het Venlose Boek
In de week van 1 tot en met 9 november wordt "'de Week van het Venlose Boek" georganiseerd. Een initiatief om Venlose schrijvers & uitgevers in de spotlight te zetten. Je zult er versteld van staan hoeveel boeken er zijn ontwikkeld op Venlose bodem. De organisatie is naarstig op zoek naar Venlose schrijvers, uitgevers en titels. Want voorafgaand aan de Week van het Venlose Boek verschijnt een magazine, dat uiteraard zo compleet mogelijk wil zijn. Ken jij iemand die niet mag ontbreken, meld het dan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Meer info vind je in deze brief (pdf)

BoekenBal
De week van het Venlose boek start op vrijdag 31 oktober met een écht boekenbal in het leescafé van de stadsbibliotheek. Dan presenteert schrijver Frans Pollux zijn Boekenweekgeschenk! Mensen die in de week van 1 tot en met 9 november 2014 een Venloos boek kopen, en/of lid worden van de Bibliotheek, krijgen het Boekenweekgeschenk gratis aangeboden. Dat is toch mooi meegenomen!

Pak snel je Smartphone, noteer het BoekenBal en de BoekenWeek in je agenda zodat dit na synchronisatie ook thuis direct op de kalender staat en zorg dat je zelf ook een bijdrage levert aan de Week van het Venlose Boek.
Sjoerd van Heijster

Initiatiefnemers Van Spijk/Rekafa Publishers - Koops Boekhandel - NO LEMON marketing communications

food for thought!

go for it with nolemon.jpg

attention = profit

Sportmobiel logo.jpg

Adformatie

together = more

Wynen-bouw-logo.jpg

statistieken van deze site

Bezoekers
1
Artikelen
30
Artikelen bekeken hits
347258